En blogg om belysning och lampor

Vi bloggar om halogenlampor, LED lampor, belysnings armaturer samt annat som riktar in sig i denna kategori.

pengar pengar och pengar..

Publicerad 2013-10-21 08:41:00 i Allmänt,

Ja det känns som att allt kostar pengar nu, men det är kanske inte så konstigt. Men det som stör mig något enormt, måste ändå vara så att så fort det börjar mörkna ute, och vintern börjar komma, så blir det bara dyrare och dyrare med den el som säljs till oss. Man ser ständigt att elen blir dyrare när den behövs som mest, och detta är enbart för att tjäna pengar. Men vad har vi som privatkonsumenter för makt? Nej, precis, ingen...!

Men men, man får väl ta åtgärder för att göra något åt detta istället för att gnälla. Har tidigare bytt både min värmepump för att dra ner på uppvärmningskostnaderna. För några år sedan bytte vi även fönster, och detta gjorde en väldigt bra skillnad för uppvärmningen. Men sen är det också belysningsrelaterat. Känner att jag måste ta med lite av detta eftersom det trots allt är en belysnings blogg. Har nämligen börjat byta ut all vanlig belysning mot just LED belysning, och jag ser redan helt sjuka resultat!!! Tänkt er själva att det går att göra på detta sättet, att det bara är att byta lampor och kan på så sätt spara pengar.

Kan inte riktigt relatera till någon bild till dagens inlägg, så ni får klara er själva. Kommentera gärna om lite andra tips på att spara pengar när höstmörkret börjar falla in! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela